Indul a PowerUp! Challenge több millió eurós befektetési lehetőséggel!


Várjuk a magyar KKV-kat, egyetemi fejlesztőket, mérnököket és startupokat Közép-Európa legnagyobb energetikai seregszemléjén.

Ugródeszka a nemzetközi piacralépéshez!

2020. március 5-ig

  • Páneurópai pályázati alapként az EIT InnoEnergy befektetési céllal a kelet-közép-európai úttörők következő generációját kutatja a PowerUp! Challenge keretében.

  • Cél mind az induló, mind a már évek óta piacon lévő vállalkozások nemzetközi sikerességének fokozása, továbbá pénzügyi befektetések révén dinamikus növekedésük megalapozása.

  • Ehhez a pénzügyi segítségen felül nemzetközi iparági szakemberek nyújtotta know-howt és a megbízható partnerhálózat támogatását nyújtjuk az érdeklődőknek.

Mutasd meg nálunk a nagyvilágnak, hogy min múlik a jövőnk!

A PowerUp! Challenge pályázat nyitva áll minden közép- és kelet-európai energetikai vállalkozás számára, függetlenül attól, hogy az a fejlődése mely szakaszánál tart. Nem számít, ha csak egy ötlettel rendelkezik, esetleg most keresi az ügyfeleit vagy a piaci bővülés lehetőségeit. A szervezők az energia, a mobilitás, a tiszta energia, energiahatékonyság, energiatárolás, körforgásos gazdaság, smart technológiák és az okos városok témákban keresik az újító elképzeléseket. A megmérettetést sikerrel teljesítő vállalkozások számára megnyílik az út a befektetők, a több millió eurós források megszerzése előtt. A legígéretesebb jelentkezők ugyanis bekerülnek az InnoEnergy hálózatába, amelynek köszönhetően többek között a termékek továbbfejlesztéséhez, kísérleti projektek indításához, értékesítési stratégiák kialakításához, nemzetközi piaci bevezetéshez és bővítéshez kaphatnak támogatásokat.

 

Kifejezetten a programunkba jelentkező induló vállalkozások számára az InnoEnergy kiírt egy külön 65.000 euró összdíjazású tendert is, amely kapcsán megválasztják az Év startup vállalkozását. A régió minden országos döntőjének első helyezettje jut be a júniusi döntőbe, melyet megelőzően szintén nemzetközi szakemberek segítségével fejleszthetik tudásukat üzleti tervezés, az előadói készségek fejlesztése, vagy vagy épp a szellemi tulajdonvédelem területén. A hazai döntőt április 28-án rendezzük, amelyet megelőz egy kétnapos Bootcamp április 23-24-én.

 

A pályázati űrlap megtalálható a verseny weboldalán: https://powerup.innoenergy.com.

Hogy mi történt tavaly a nagydöntőben? Íme az összefoglaló: