innogen.png

INNOGEN

IFJÚSÁGI

PROGRAM

2021

nkfihicon.png
sclogo.png

Az Év felfedezettje

A környezetvédelemtől kezdve a rákkutatáson át a szórakoztatóiparig fiatal tehetségek százai bizonyították már világszerte, hogy alapjaiban tudják megváltoztatni, amit egy problémáról vagy szakterületről gondolunk. Ehhez arra van szükség, hogy megkérdőjelezzék a dolgok megszokott menetét és egy új nézőpontból mutassák meg, hogyan lehetne másképp csinálni. 

Az InnoGEN Év felfedezettje felhívásban most azokat az innovatív, középiskolás korú hazai és határon túli magyar fiatalokat keressük, akik alkotásaikkal, munkásságukkal, hobbijukkal, tehetségükkel, vagy közösségi szerepvállalásukkal valami újszerűt hoztak létre, de egészen idáig még nem kaptak széleskörben elismertséget érte.  

Itt a lehetőség, hogy megmutasd a világnak, miben vagy innovatív, vagy oszd meg a lehetőséget azokkal a barátaiddal, akik szerinted megérdemlik, hogy elnyerjék az Év felfedezettje díjat! 

Az Év felfedezettje díjra lakóhelytől függetlenül minden olyan magyar állampolgár nevezhet, aki betöltötte a 14 évet és még nem múlt el 21 éves.  

A nevezéshez a lenti űrlapot kell kitöltened legkésőbb június 28. éjfélig, amihez egy legfeljebb 90 másodperces bemutatkozó videót is várunk: ez nem kötelező, de a kiválasztásnál preferáljuk az ilyen jelentkezéseket. Ebben röviden meséld el, mivel foglalkozol, miért gondolod ezt innovatívnak újszerűnek. A videót töltsd fel YouTube-ra, privát (unlisted) verzióban és oszt meg velünk a nevezési űrlapban a linket! 

Ha bármilyen kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban, írj a hello@startupcampus.hu email címre, és a tárgyban jelöld meg, hogy “InnoGEN Év felfedezettje”. 

Feltöltés
Az alábbiak közül ez melyik területhez illeszkedik a leginkább? Választhatsz akár többet is!