maonBlockLogo.png

“Plant seeds for the innovations of tomorrow.”

Startup Campus

A Startup Campus egy globális program innovatív vállalkozások számára, az ötlet fázistól a piacra lépésig. Nemzetközi csapattal és kiterjedt partnerhálózattal több nagyvárosában oktatási, inkubációs, külföldi piacra lépési és befektetési szolgáltatásokat nyújt. A Startup Campus aktív rendezvényszervezési tevékenységet folytat globálisan, mellyel célja Magyarország és a közép-kelet-európai régió felfedezhetőségének erősítése, a fiatalok startup-vállalkozó kedvének ösztönzése, a különböző régiós ökoszisztémák összekötése.

Startup

Campus

University

A Startup Campus University célja a startup vállalkozói kultúra népszerűsítése, az egyetemi hallgatói innovatív vállalkozói ötletek felszínre kerülésének ösztönzése, az egyetemen születő innovatív ötletek validálása és piacra juttatása.

Startup

Campus

Incubator

A Startup Campus Incubator küldetésének tekinti a magyar és régiós innovációs ökoszisztéma fejlesztését és a startup és spin-off utánpótlás katalizálását. Célja az európai tudástranszfer, valamint nemzetközi inkubációs és akcelerációs módszertani minták alapján a hazai és európai korai fázisú innovatív projektek támogatása és piacra lépésük ösztönzése.

Startup
Campus
Global

A Startup Campus Global célja a magyar innovatív KKV-k és startup vállalkozások nemzetközi piacra lépésének ösztönzése és ezzel párhuzamosan a hazai innovációs ökoszisztéma nemzetközi ismertségének erősítése. 

 

Startup Campus

Tungsram

Akceleráció

Az idén tavasszal induló akcelerációs program korai fázisú hardver startupoknak nyújt a régióban is egyedülálló lehetőséget arra, hogy innovatív ötletből sorozatgyártásra alkalmas termékek születhessenek. 

Startup Campus InnoGEN Középiskolai Program

A korábbi évek sikerére alapozva, de megújulva érkezik az InnoGEN Középiskolai Program! Az InnoGEN célja, hogy a fiatalok körében terjessze a startup vállalkozói kultúrát és az innovatív szemléletet, segítse a magyar tehetségeket  ötleteik megvalósításában és velük együtt egy inspiráló közösséget építsen. Kattints ide és nézz körül az InnoGEN IdeaLAB nyári programjai között.

InnoEnergy

HUB Hungary

operated by Startup Campus

Híreink

 

A csapatunk

International Relations Manager

Portfolio Manager - InnoEnergy HUB Hungary

Füzi Imre

EU Tender Project Coordinator

COO

Szentj%25C3%25B3biR%25C3%25A9ka_edited_e
TelegdiF%2525C3%2525A9lix_edited_edited_

CEO

Máté Zsófia

EU Tender Project Manager

Szentjóbi Réka

Financial Assistant

Telegdi Félix

Graphic Designer

Head of Innovation Programmes

Tóth Veronika

Business Development Manager - InnoEnnergy HUB Hungary

CFO

Hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkoztál!