top of page
  • Szerző képeStartup Campus

A startupok visszajelzéseire alapozzák a most induló nemzetközi programot

Ősszel indult el a Startup Campus és az InnoEnergy HUB Magyarország közreműködésével a Debreceni Egyetemen az a tiszta technológiát érintő fejlesztésekre fókuszáló program, mely a lengyel, a szlovák, a magyar, a horvát és a szlovén piacot is megcélozza. A program három évig tart, most zajló előkészítő szakaszában egy izgalmas felmérést tettek közzé.Az InNow részeként a Business Support Program néven jegyzett üzlettámogatási csomag középpontjában az induló vállalkozások és a kkv-k állnak, lehetővé téve számukra partneri kapcsolatok kialakítását nagyvállalatokkal.


Az Innovation Support Program arra hivatott, hogy tudatosítsa a nagyvállalatokban azt, hogy milyen módok képesek feltárni a a technológiai jellegű startupok, valamint a kkv szektor képviselőivel való együttműködésben rejlő lehetőségeket. A kezdeményezés harmadik eleme a Matchmaking Acceleration kapcsolatépítő programja kereslet kínálat megfeleltetésével, személyre szabott megoldásokat kínál az érdekelt feleknek, amelyek célja az innovációkkal kapcsolatos együttműködés felgyorsítása.


Mindezen célkitűzések alátámasztására az InnoEnergy HUB Magyarország egy átfogó felmérést végez, , hogy a Business Support program továbbfejlesztésével kövesse a vállalkozások változó igényeit. A felmérés eredményei alapján dolgozzák majd ki azt a keretrendszert, melyet később Közép-Európa és az Európai Unió egyéb vállalkozástámogató kezdeményezésiben is használni szándékozik. Az InnoEnergy HUB Magyarország a felmérés kitöltői között két Simon Sinek könyvet és két Power Guide című vállalkozásindítási kalauzt is kisorsol majd.


A kérdőívet január 10-ig az alábbi linkre kattintva lehet kitölteni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmt-tEdYSB6Np6CphKL7vUd6K81AkdlocbulxD94yuJU3l9Q/viewform


Az InnoEnergy Hub Hungary 2020 januárjában ismét elindítja az, 5 napos PRIMER képzését, melyre várják a szervezők minden olyan induló startup vagy kkv csapat jelentkezését, akik célkitűzései között szerepel a fenntarthatóság és az energiahatékonyság. Sikerrel végezhetik el a képzést mindazok, akik már az ötlet fázison túl vannak, dolgoznak a terméken, szolgáltatáson és a piacra lépést kívánják megtervezni vagy az üzleti modellt fejleszteni. A PRIMER program végén a projektek egy Demo Day keretében mutatkozhatnak be, ahol a legjobb csapatok az InnoEnergy Highway programban 100–150 ezer EUR befektetéssel próbálhatnak nemzetközi piacra lépni.


Jelentkezni az alábbi linken lehetséges január 21-e éjfélig: www.startupcampus.hu/innoenergy-primer-application

Kommentare


bottom of page