top of page
  • Szerző képeStartup Campus

Nagy lehetőség a debreceni középiskolásoknak

A Debreceni Egyetemhez is megérkezik az ország első, kifejezetten középiskolásokat megszólító innovációs eseménysorozata a Startup Campus Innovációs Középiskolai Roadshow.


A szervező Startup Campus előadásokra és a workshopokra várja az innovatív ötletekkel, kezdeményezésekkel rendelkező, vagy a tudomány és a technológia világa iránt érdeklődő 14-20 év közötti fiatalokat.


Az eseménysorozat célja, hogy a fiatalok a saját innovatív ötletük továbbfejlesztésén keresztül megismerkedjenek az innovációban rejlő lehetőségekkel, illetve a jövőbeni vállalkozói lét gondolatával már a középiskolás éveik alatt találkozhassanak. A rendezvényekkel a szervezők feladata, hogy a résztvevő fiatalokhoz eljuttassák a Magyar Innovációs Szövetség 29. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyének hírét is.

A roadshow keretében a korábbi évek díjazottjainak előadása ösztönözheti majd az érdeklődőket arra, hogy jelentkezzenek a tehetségkutató versenyre.

A megmérettetés után a szervezők által kiválasztott, startup-vállalkozássá fejleszthető ötletek gazdái egy öt alkalmas workshop sorozaton vehetnek részt Budapesten a Startup Campus jóvoltából, amelynek célja új innovatív vállalkozások létrehozása és befektetésre való előkészítése, mentorálása.


A Startup Campus Innovációs Középiskolai Roadshow-t november 13-án rendezik meg a Debreceni Egyetemen, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával és szakmai partnerségével.


Kiemelt szakmai partner és főtámogató:


bottom of page