startupcampus_logo.png
logo1.png

Formabontóbban,

merészebben,

kreatívabban.

3dot.png

Év Felfedezettje Innovációs Díj 

A környezetvédelemtől kezdve a rákkutatáson át a szórakoztatóiparig fiatal tehetségek sokasága bizonyította már világszerte, hogy alapjaiban tudja megváltoztatni, amit egy problémáról vagy szakterületről addig gondoltunk. Hogy meg merik kérdőjelezni a dolgok megszokott menetét és egy új nézőpontból mutatják meg, hogyan lehetne másképp csinálni.

Hogy lehetőséget biztosítsunk a fiataloknak, 2021-ben elindítjuk az Év Felfedezettje Innovációs Díjat, mely azokat az innovatív, középiskolás korú hazai és határon túli magyar fiatalokat jutalmazza, akik alkotásaikkal, munkásságukkal, hobbijukkal, tehetségükkel, vagy közösségi szerepvállalásukkal valami újszerűt hoztak létre, de egészen idáig még nem kaptak széleskörben elismertséget érte.

Itt a lehetőség, hogy megmutasd a világnak, miben vagy innovatív, vagy oszd meg a lehetőséget azokkal a barátaiddal,akik szerinted megérdemlik, hogy elnyerjék az Év Felfedezettje Innovációs Díjat!

--

:

--

:

--

:

--

JELENTKEZÉS LEZÁRULT

cikkcakk.png

Itt a lehetőség, hogy megmutasd a világnak, miben vagy innovatív, vagy oszd meg a lehetőséget azokkal a barátaiddal, akik szerinted megérdemlik, hogy elnyerjék az Év Felfedezettje Díjat!

thomas-mowe-l1q_SzH5dKs-unsplashff.png
hazigazdabal.png

HÁZIGAZDA

Trunk Tamás

Trunk Tamás 18 éves, Z-generációs tanácsadó és előadó, akit szenvedélyesen érdekel a sneakerkultúra és a márkák mögött rejlő történetek felfedezése. 

7 évvel ezelőtt létrehozta a mára már 41 ezer feliratkozót megmozgató YouTube csatornáját, és két könyvet is írt a témában, emellett magyar válogatott alpesi síző. Az Év Felfedezettje Innovációs Díj házigazdájaként annak jár utána, hogy saját generációjának tehetségei miért indulnak el a tudomány, az innováció, vagy a vállalkozás útján, és hogyan állnak helyt ezeken a területeken.

hazigazdajobb2.png
 

MENTOROK

Az Év Felfedezettje Innovációs Díj fő üzeneteit fiatal mentorokon keresztül kommunikáljuk. Öt olyan, az élet különböző területein sikeres fiatal vált a Díj arcává, akik nem csak hiteles példát jelentenek, de elkötelezettek a tehetségek segítése mellett is. A mentorok kapcsolatrendszerén és online elérésén keresztül épül a közösség és biztosított a Díj szakmaisága. A 2021-22-es időszakra a mentori hálózat bővítését tervezzük az eddigi tapasztalatok, illetve a Díjhoz csatlakozó partnerek igényei alapján. 

EFID_mentorok-07.png

VAS ALEXA

Alexa gépészmérnök hallgató a Széchenyi István Egyetemen, a Nők a Tudományban Egyesület nagykövete és a Girls in Tech programjában mentorál fiatal lányokat. A Low-cost Robotics alapítója és vezetőjeként végtaghiányos gyerekeknek fejleszt elérhető árú robotkar-protéziseket. Startupjukkal elnyerték a Social Impact Awardot, az ELTE innovációs hallgatói pályázatán másodikak lettek.

EFID_mentorok-08.png

RÉTI ANDOR

Andor a Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnök hallgatója és az újratölthető aeroszolos palackot fejlesztő Respray hardver startup társalapítója. Alapítótársával több Startup Campus programban is részt vettek már a Respray projekttel.

EFID_mentorok-09.png

KÁNTOR KRISTÓF

Kristóf középiskolás korában egy látássérülteket segítő projektet alkotott meg HORUS néven, amellyel helyezést ért el a Magyar Innovációs Szövetség ifjúsági tudományos és innovációs versenyén. Ötletével a Startup Campus által 2020-ban megrendezett InnoGEN Jamboree-ba és a Reload Hungary programba is meghívást kapott.

EFID_mentorok-10.png

MOLNÁR MÁTYÁS

Matyi extrémsportoló és innovatív tartalomgyártó. A világutazásból és a nem mindennapi szituációkból gyűjti az inspirációt kisfilmjeihez, amiket minél kreatívabb technikai újításokkal igyekszik eljuttatni a közönséghez, ezzel őket is motiválva új dolgok felfedezésére.

EFID_mentorok-11.png

VARGA ESZTER

Eszti az Egyesült Államokban, a Virgina Tech egyetemen tanul űrmérnöknek. A New York-i Tudományos Akadémia mentora és a Design Build Fly csapatának tagja, ahol RC repülőket építenek.
Ezen felül a Society of Women in Aviation and Space Exploration elnöke, itthon pedig a Nők a Tudományban Egyesület alumni nagykövete.

ZSŰRI

Az Év Felfedezettje pályázatot szakmai zsűri értékeli különböző kategóriák képviseletében. Olyan elismert szereplők, akik a maguk területén egyaránt kiemelkedően sikeresek, és akár nemzetközileg is elismertek.

EFID_zsuri-01.png

SHAOANG LIU

Liu olimpiai aranyérmes, illetve többszörös világ- és Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó

EFID_zsuri-02.png

NOVÁK BLANKA

Blanka Többszörösen díjazott kutató, a Nobel díjátadó magyar képviselője, Drop the STEM podcast házigazdája és a STEMPOOL startup alapítója

EFID_zsuri-03.png

FÁBIÁN SÁRA

Sára az Amigos a  Gyerekekért  Alapítvány alapítója mellett, egyetemi előadó, Forbes 30  under  30  díjazott, Volunteer of the Year díjazott, és 50 Talented Young  Hungarians by La Femme  nyertes

EFID_zsuri-04.png

POSTA DONÁT

Donát SMAPP vállalkozás társalapítója és ügyvezető igazgatója, valamint Budapest Innovation Group társalapítója

EFID_zsuri-05.png

TRUNK TAMÁS

Tomi korosztályos válogatott síelő, véleményvezér, márkaszakértő, továbbá a KINTSUGI – A márkák hivatása – Az első járvány a közösségi média korában és a Márkák. Sneakerek. Z Generáció könyv szerzője 

EFID_zsuri-06.png

VOLOM SÁRA

Sári Photon startup alapítója és ügyvezető igazgatója, illetve a Forber 30 under 30 díjazott 

 

KATEGÓRIÁK

digitalizacio_edited.jpg
bulb.png

Innováció és

Digitalizáció

kutatas_edited.jpg
chemistry.png

Tudomány 
és Kutatás

art.jpg
board.png

Művészet

és Kultúra

business.jpg
chart.png

Vállalkozás 

és Üzlet

tarsadalom.jpg
bulb.png

Társadalom és 

Fenntarthatóság

sport.jpg
health.png

Sport és

Egészség

 
79689274_2548703995387075_3269359166191304704_o.jpg

MENETREND

menetrend.png

2021. december

 • Év Felfedezettje Meetupok

 • Inspirációs előadások középiskolásoknak az Év Felfedezettje közösségről és Innovációs Díjról

2021. december -  2022 március

 • Év Felfedezettje Innovációs Díj és kampány

 • Jelentkezési kampány december 6. - február 27.

 • Kiválasztás és szavazás: február 28. - március 15.

2022 február

 • Techstars Startup Weekend Budapest │ High School Edition 2022

2022 március 15.

 • Év Felfedezettje Díjátadó

 

RÓLUNK

startupcampus_logo.png

A Startup Campus egy nemzetközi innovációs központ és startup inkubátor. Vállalati és állami partnereink számára fejlesztünk és valósítunk meg innovációs programokat, továbbá oktatási, inkubációs, befektetési, értékesítési és külföldi piacra lépési szolgáltatásokkal segítjük az innovatív projekteket, az ötlet fázistól egészen a nagy növekedési potenciállal rendelkező kkv-kig.

Bővebben: https://www.startupcampus.hu/

TÁMOGATÓ PARTNEREK

Hiventures logo.png
sztnh.png
Adrialogo.png
Széchenyi Egyetem.png

SZAKMAI PARTNEREK

FH logo_colour_web.png
jég-logo-redesign-No1.png
NaTE_Logo_Full_HU_EN_RGB_300.png
sg.png
MCC logó fekete.png
EIM_logo_png1.png
hfdalogo.png
 

ÁSZF

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

sclogo.png

1052 Budapest Váci utca 9.

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
 • YouTube