top of page
startupcampus logo
ÉV felfedezettje innovációs díj logo

Formabontóbban,

merészebben,

kreatívabban.

Év Felfedezettje Innovációs Díj 

A környezetvédelemtől kezdve a rákkutatáson át a szórakoztatóiparig fiatal tehetségek sokasága bizonyította már világszerte, hogy alapjaiban tudja megváltoztatni, amit egy problémáról vagy szakterületről addig gondoltunk. Hogy meg merik kérdőjelezni a dolgok megszokott menetét és egy új nézőpontból mutatják meg, hogyan lehetne másképp csinálni.

Hogy lehetőséget biztosítsunk a fiataloknak, 2021-ben elindítjuk az Év Felfedezettje Innovációs Díjat, mely azokat az innovatív, középiskolás korú hazai és határon túli magyar fiatalokat jutalmazza, akik alkotásaikkal, munkásságukkal, hobbijukkal, tehetségükkel, vagy közösségi szerepvállalásukkal valami újszerűt hoztak létre, de egészen idáig még nem kaptak széleskörben elismertséget érte.

Itt a lehetőség, hogy megmutasd a világnak, miben vagy innovatív, vagy oszd meg a lehetőséget azokkal a barátaiddal,akik szerinted megérdemlik, hogy elnyerjék az Év Felfedezettje Innovációs Díjat!

--

:

--

:

--

:

--

JELENTKEZÉS LEZÁRULT

Itt a lehetőség, hogy megmutasd a világnak, miben vagy innovatív, vagy oszd meg a lehetőséget azokkal a barátaiddal, akik szerinted megérdemlik, hogy elnyerjék az Év Felfedezettje Díjat!

HÁZIGAZDA

Trunk Tamás

Trunk Tamás 18 éves, Z-generációs tanácsadó és előadó, akit szenvedélyesen érdekel a sneakerkultúra és a márkák mögött rejlő történetek felfedezése. 

7 évvel ezelőtt létrehozta a mára már 41 ezer feliratkozót megmozgató YouTube csatornáját, és két könyvet is írt a témában, emellett magyar válogatott alpesi síző. Az Év Felfedezettje Innovációs Díj házigazdájaként annak jár utána, hogy saját generációjának tehetségei miért indulnak el a tudomány, az innováció, vagy a vállalkozás útján, és hogyan állnak helyt ezeken a területeken.

Trunk Tamás fotó
Host

MENTOROK

Az Év Felfedezettje Innovációs Díj fő üzeneteit fiatal mentorokon keresztül kommunikáljuk. Öt olyan, az élet különböző területein sikeres fiatal vált a Díj arcává, akik nem csak hiteles példát jelentenek, de elkötelezettek a tehetségek segítése mellett is. A mentorok kapcsolatrendszerén és online elérésén keresztül épül a közösség és biztosított a Díj szakmaisága. A 2021-22-es időszakra a mentori hálózat bővítését tervezzük az eddigi tapasztalatok, illetve a Díjhoz csatlakozó partnerek igényei alapján. 

Vas Alexa

VAS ALEXA

Alexa gépészmérnök hallgató a Széchenyi István Egyetemen, a Nők a Tudományban Egyesület nagykövete és a Girls in Tech programjában mentorál fiatal lányokat. A Low-cost Robotics alapítója és vezetőjeként végtaghiányos gyerekeknek fejleszt elérhető árú robotkar-protéziseket. Startupjukkal elnyerték a Social Impact Awardot, az ELTE innovációs hallgatói pályázatán másodikak lettek.

Réti Andor fotója

RÉTI ANDOR

Andor a Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnök hallgatója és az újratölthető aeroszolos palackot fejlesztő Respray hardver startup társalapítója. Alapítótársával több Startup Campus programban is részt vettek már a Respray projekttel.

Kántor Kristóf

KÁNTOR KRISTÓF

Kristóf középiskolás korában egy látássérülteket segítő projektet alkotott meg HORUS néven, amellyel helyezést ért el a Magyar Innovációs Szövetség ifjúsági tudományos és innovációs versenyén. Ötletével a Startup Campus által 2020-ban megrendezett InnoGEN Jamboree-ba és a Reload Hungary programba is meghívást kapott.

Molnár Mátyás fotó

MOLNÁR MÁTYÁS

Matyi extrémsportoló és innovatív tartalomgyártó. A világutazásból és a nem mindennapi szituációkból gyűjti az inspirációt kisfilmjeihez, amiket minél kreatívabb technikai újításokkal igyekszik eljuttatni a közönséghez, ezzel őket is motiválva új dolgok felfedezésére.

Varga Eszter

VARGA ESZTER

Eszti az Egyesült Államokban, a Virgina Tech egyetemen tanul űrmérnöknek. A New York-i Tudományos Akadémia mentora és a Design Build Fly csapatának tagja, ahol RC repülőket építenek.
Ezen felül a Society of Women in Aviation and Space Exploration elnöke, itthon pedig a Nők a Tudományban Egyesület alumni nagykövete.

ZSŰRI

Az Év Felfedezettje pályázatot szakmai zsűri értékeli különböző kategóriák képviseletében. Olyan elismert szereplők, akik a maguk területén egyaránt kiemelkedően sikeresek, és akár nemzetközileg is elismertek.

SHAOANG LIU fotó

SHAOANG LIU

Liu olimpiai aranyérmes, illetve többszörös világ- és Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó

Novák Blanka

NOVÁK BLANKA

Blanka Többszörösen díjazott kutató, a Nobel díjátadó magyar képviselője, Drop the STEM podcast házigazdája és a STEMPOOL startup alapítója

Fábián Sára

FÁBIÁN SÁRA

Sára az Amigos a  Gyerekekért  Alapítvány alapítója mellett, egyetemi előadó, Forbes 30  under  30  díjazott, Volunteer of the Year díjazott, és 50 Talented Young  Hungarians by La Femme  nyertes

Posra Donát fotó

POSTA DONÁT

Donát SMAPP vállalkozás társalapítója és ügyvezető igazgatója, valamint Budapest Innovation Group társalapítója

Trunk Tamás

TRUNK TAMÁS

Tomi korosztályos válogatott síelő, véleményvezér, márkaszakértő, továbbá a KINTSUGI – A márkák hivatása – Az első járvány a közösségi média korában és a Márkák. Sneakerek. Z Generáció könyv szerzője 

VOLOM SÁRA fotó

VOLOM SÁRA

Sári Photon startup alapítója és ügyvezető igazgatója, illetve a Forber 30 under 30 díjazott 

mentor

KATEGÓRIÁK

Innováció és

Digitalizáció

Tudomány 
és Kutatás

Művészet

és Kultúra

Vállalkozás 

és Üzlet

Társadalom és 

Fenntarthatóság

Sport és

Egészség

Category

MENETREND

2021. december

 • Év Felfedezettje Meetupok

 • Inspirációs előadások középiskolásoknak az Év Felfedezettje közösségről és Innovációs Díjról

2021. december -  2022 március

 • Év Felfedezettje Innovációs Díj és kampány

 • Jelentkezési kampány december 6. - február 27.

 • Kiválasztás és szavazás: február 28. - március 15.

2022 február

 • Techstars Startup Weekend Budapest │ High School Edition 2022

2022 március 15.

 • Év Felfedezettje Díjátadó

Schedule

RÓLUNK

startup campus logo

A Startup Campus egy nemzetközi innovációs központ és startup inkubátor. Vállalati és állami partnereink számára fejlesztünk és valósítunk meg innovációs programokat, továbbá oktatási, inkubációs, befektetési, értékesítési és külföldi piacra lépési szolgáltatásokkal segítjük az innovatív projekteket, az ötlet fázistól egészen a nagy növekedési potenciállal rendelkező kkv-kig.

Bővebben: https://www.startupcampus.hu/

TÁMOGATÓ PARTNEREK

Hiventures logo
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
Adria port logo
Széchenyi Egyetem logo

SZAKMAI PARTNEREK

future hungary logo
Jövőt építők generációja logo
Nők a tudományban egyesület logo
Studium Generale logo
Mathias Corvinus Collegium logo
Erdélyi Innovációs Műhely logo
Hungarian Fashion and design Agency logo
About us

ÁSZF

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

StartupCampus logo

1052 Budapest Váci utca 9.

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
 • YouTube
bottom of page