top of page
Startupcampus logo

“Plant seeds for the innovations of tomorrow.”

Startup Campus

A Startup Campus egy globális program innovatív vállalkozások számára, az ötlet fázistól a piacra lépésig. Nemzetközi csapattal és kiterjedt partnerhálózattal több nagyvárosában oktatási, inkubációs, külföldi piacra lépési és befektetési szolgáltatásokat nyújt. A Startup Campus aktív rendezvényszervezési tevékenységet folytat globálisan, mellyel célja Magyarország és a közép-kelet-európai régió felfedezhetőségének erősítése, a fiatalok startup-vállalkozó kedvének ösztönzése, a különböző régiós ökoszisztémák összekötése.

Startup
Campus
University

A Startup Campus University célja a startup vállalkozói kultúra népszerűsítése, az egyetemi hallgatói innovatív vállalkozói ötletek felszínre kerülésének ösztönzése, az egyetemen születő innovatív ötletek validálása és piacra juttatása.

Startup
Campus
Incubator

A Startup Campus Incubator küldetésének tekinti a magyar és régiós innovációs ökoszisztéma fejlesztését és a startup és spin-off utánpótlás katalizálását. Célja az európai tudástranszfer, valamint nemzetközi inkubációs és akcelerációs módszertani minták alapján a hazai és európai korai fázisú innovatív projektek támogatása és piacra lépésük ösztönzése.

Startup
Campus
Global

A Startup Campus Global célja a magyar innovatív KKV-k és startup vállalkozások nemzetközi piacra lépésének ösztönzése és ezzel párhuzamosan a hazai innovációs ökoszisztéma nemzetközi ismertségének erősítése. 

Proektjeink

Startup Campus
Tungsram
Akceleráció
Campus

Az idén tavasszal induló akcelerációs program korai fázisú hardver startupoknak nyújt a régióban is egyedülálló lehetőséget arra, hogy innovatív ötletből sorozatgyártásra alkalmas termékek születhessenek. 

Startup Campus InnoGEN Középiskolai Program

A korábbi évek sikerére alapozva, de megújulva érkezik az InnoGEN Középiskolai Program! Az InnoGEN célja, hogy a fiatalok körében terjessze a startup vállalkozói kultúrát és az innovatív szemléletet, segítse a magyar tehetségeket  ötleteik megvalósításában és velük együtt egy inspiráló közösséget építsen. Kattints ide és nézz körül az InnoGEN IdeaLAB nyári programjai között.

InnoEnergy

HUB Hungary

operated by Startup Campus

A Mi csapatun

A csapatunk

Berczi Réka fotója
Dervalics Ákos fotója
Füzi imre fotója
Hegyesi József fotója

International Relations Manager

Portfolio Manager - InnoEnergy HUB Hungary

Füzi Imre

EU Tender Project Coordinator

COO

Kovács Zsolt fotója
Máté Zsófi fotója
Szentj%25C3%25B3biR%25C3%25A9ka_edited_e
TelegdiF%2525C3%2525A9lix_edited_edited_

CEO

Máté Zsófia

EU Tender Project Manager

Szentjóbi Réka

Financial Assistant

Telegdi Félix

Graphic Designer

Tossenberger Tamás fotója
Tóth Veronika fotója
Veress Janka fotója

Head of Innovation Programmes

Tóth Veronika

Business Development Manager - InnoEnnergy HUB Hungary

CFO

Hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkoztál!

Kapcsolat
bottom of page