top of page
  • Szerző képeStartup Campus

Elindult a jelentkezés a Startup Campus BME powered by Hiventures programra!


2018. 09.19-én hivatalosan is bejelentésre került a Startup Campus BME powered by Hiventures program a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tartott sajtótájékoztatón. A korábbi projektjeinkhez hasonlóan, az utóbbi célja is a magyar startup ökoszisztéma fejlesztése és a fiatal egyetemisták motivációja, hogy az innovatív ötletükre alapozva létrehozzák a saját startupjukat.

A képzés során a vállalkozás indításához szükséges elméleti alapokkal, eszközökkel, fogalmakkal ismerkednek meg a résztvevők, amelyeket mentorok által irányított munka keretében gyakorolnak és készségszintre fejlesztenek.

A képzéseken az elméleti munkán kívül csapatmunka és vállalati szakemberek bevonásával ipari validáció segíti a résztvevőket az új ismeretek gyakorlati alkalmazásában. Az elméleti képzésekre felkészülésként az aktuális tematikához illeszkedő rövid teszteket, feladatokat oldanak meg az egyetemisták és egy üzleti modellel, szándéknyilatkozat mintával, pénzügyi tervvel és rövid üzleti tervvel, illetve pitch deck-kel rendelkeznek, amit a Demo Day során vállalati partnerek és befektetők előtt mutatnak be.


Jelentkezni itt lehet! Jelentkezési határidő: 2018. Okt. 10.



bottom of page