top of page
  • Szerző képeStartup Campus

Elindult a Startup Campus London harmadik szemesztere

A tavalyi év sikereit követően, 2017. április 29-én elindult a Startup Campus London tavaszi szemesztere. Az Enterprise Hungary és a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő szakmai együttműködésében megvalósuló programban a tehetséges magyar fiatalok négy szombati alkalommal kapnak segítséget vállalkozási ötletük fejlesztésében, illetve megvalósításában.


A Startup Campus London elnevezésű inkubációs program 2016-ban, a „Londonban a magyar tehetségekért program” keretén belül lett életre hívva. A szervezők képzésbe bekerülők részére 4 szombati alkalomból álló térítésmentes kurzust biztosítanak Londonban, a világ egyik legsikeresebb egyetemi inkubátorában, az Imperial College London Campusán.


Az első workshop során a képzésbe bekerült 13 fiatal bemutatta ötleteit a szakmai mentoroknak, majd az üzleti ötlettől, az üzleti modellezésen át a vállalkozói csapat felépítéséig tanultak és végeztek gyakorlatokat. A kurzus további három alkalmával a fiatalok a piackutatás, marketing, eladás és pénzügyek területét, valamint az angliai és magyar vállalkozás indítás folyamatával is megismerkedhetnek.


A négy alkalmas szombati képzéseke Demo Day zárja, melyen a kurzuson résztvevő legjobb vállalkozói ötletek szakmai zsűri előtt mutatkozhatnak be. A legjobb csapatok a Hiventures által kínált 9 millió forintos befektetési ajánlatot is kaphatnak.


További képek itt találhatóak.

bottom of page