top of page
  • Szerző képeStartup Campus

India és Sri Lanka felé nyílik üzletfejlesztési lehetőség

India és Sri Lanka felé nyit üzletfejlesztési lehetőséget a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával, a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) által biztosított B2Match platformon keresztül, a Startup Campus. Egészségügyi szolgáltatásokban és termékekben érdekelt cégeket hoznak össze indiai és sri lankai kórházakkal, egészségipari kereskedőkkel online formában. A december 16., 21. és 28. napjára szervezett üzleti események Új Delhi, Bangalore és Colombo városokra fókuszálnak. Az érdeklődők az Enterprise Europe Network által biztosított B2Match online partnerkeresési platformján regisztrálhatnak.

A program célja, hogy összekösse a visegrádi országok innovatív egészségügyi vállalkozásait az indiai és sri-lankai egészségügyi piac szereplőivel. A platformon kutatásfejlesztési és kereskedelmi kapcsolatok egyaránt létrejöhetnek. Ezeket a kapcsolatokat lehet majd tovább fejleszteni államközi vagy uniós gazdaságfejlesztési forrásokból. Az iparági fókusz az egészségügyi szektoron van egyrészt azért, mert Indiát különösen súlyosan érintette a COVID járvány, aminek hatására erős nyomás van a kormányzaton, hogy fejlessze az egészségügyi ellátást. Másrészről pedig ott is felnőtt egy generáció, akik aktív résztvevői a világgazdaság folyamatainak, tudnak és akarnak is költeni az egészségükre. Ez egy 100 milliós léptékű magán egészségügyi piacot jelent már most.


Az esemény a Startup Campus szervezésében, az Enterprise Europe Network által biztosított B2Match online partnerkeresési platformján valósul meg. Az indiai oldalon a Global Businees Inroads nevű, a Startup Campus-hoz hasonló üzleti Inkubátor áll. Ők, mint fő partner tudják behozni azokat az egyezségügyi szervezeteket, kórházakat, egyetemi klinikákat, orvosi eszköz disztribútorokat, akik megfelelő partnerei lehetnek a magyar és V4 es MedTech cégeknek. A kapcsolódó webinarban előadónak helyi ökoszisztémából kórházi vezetőket és egészségügyi eszközök kereskedelmével foglalkozó cégvezetőket kértek fel. Mindhárom helyszínen lesz egy másfél órás online webinár délelőtt, melyet követően, délután a B2Match online partnerkereső platformra regisztrált résztvevők 20 perces virtuális egyeztetések keretében vehetik fel egymással a kapcsolatot.


Az esemény weboldala és a regisztrációs felület a https://hungary-v4-india-sri-lanka.b2match.io/ oldalon érhető el.

Comentários


bottom of page