top of page
  • Szerző képeStartup Campus

Ne maradj le! Jelentkezz még ma és szerezd meg a 15 millió forintos befektetést!

Javában tart a jelentkezés a Startup Campus University ősszel induló programjaira! A képzésekre olyan egyetemi hallgatók jelentkezhetnek, akiknek van egy innovatív ötletük és úgy érzik, hogy egy saját startup vállalkozás elindításával meg is tudnák valósítani azt! Milyen előnyökkel jár a program? Hogyan épül fel a képzés? Miként növelhetik a bekerült csapatok az esélyüket a 15 millió forintos befektetési ajánlatra?


A képzési programokba bekerült csapatok az öt hét alatt olyan alapvető tudást sajátíthatnak el, amely elengedhetetlen egy sikeres startup vállalkozás elindításához. Többek között megismerhetik a megfelelő üzleti és pénzügyi terv elkészítésének lépéseit, beletanulhatnak a versenytárselemzésbe, illetve személyes készségeiket, például a csapatban való együttműködésüket is fejleszthetik. A képzések zárásaként a csapatoknak lehetőségük nyílik egy befektetői ülésen is prezentálni ötleteiket, ahonnan a legjobbak 15 millió forintos befektetési ajánlattal távozhatnak.


A Startup Campus x HFDA powered by Hiventures képzése kimondottan a divat- vagy a designiparban tevékenykedő szakembereknek szól, akik ezeket az iparágakat szeretnék forradalmasítani egy innovatív ötlettel. A képzésre csapatban és egyénként is lehet jelentkezni, a hallgatói jogviszony megléte feltétel. Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 22.


A Startup Campus x SZE powered by Hiventures keretében megvalósuló InnoEnergy Starter programra kifejezetten a győri Széchenyi István Egyetem hallgatói jelentkezhetnek. A jelentkezés egyik feltétele szintén a minimum két fős csapat. Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 22.


A Startup Campus x BME powered by Hiventures programja bármelyik budapesti felsőoktatási intézményből várja azokat az innovatív ötlettel rendelkező hallgatókat, akik saját startup vállalkozásuk elindításán gondolkoznak. A jelentkezés egyik feltétele a minimum két fős csapat, amelyben legalább az egyik tag hallgatói jogviszonnyal rendelkezik. Jelentkezési határidő: 2019. október 6.



A képzésekhez kapcsolódóan a Startup Campus több tájékoztató eseményt is tart a hónap folyamán. Szeptember 17-én, 17:30-tól a Digital Economy: the Future of Hungary elnevezésű esemény keretében a Budapesti Corvinus Egyetem aulájában várják az érdeklődőket, ahol a résztvevők amellett, hogy feltehetik kérdéseiket a képzésekkel kapcsolatban, megismerkedhetnek egyetemi, illetve már a piacon lévő startupok munkásságával, prototípusaival is.


Ezt követően, szeptember 19-én, a HubHub közösségi irodája ad otthont a Startup Campus Egyetemi ötletből startup vállalkozás elnevezésű rendezvényének, ahol nem csak sikeres egyetemi startup vállalkozásokat ismerhetnek meg a résztvevők, de akár csapattagokat is találhatnak maguk mellé!


Ha pedig a győri Széchenyi István Egyetem diákja vagy és jelentkeznél a Startup Campus x SZE powered by Hiventures keretében megvalósuló InnoEnergy programra, akkor gyere el szeptember 19-én a 14:00-kor kezdődő tájékoztatónkra az SZE Menedzsment Campus 115-ös termébe.


További információk és jelentkezés a képzésekre: www.startupcampusuniversity.hu


További információk a tájékoztató eseményekről itt, itt és itt!



bottom of page