top of page
  • Szerző képeStartup Campus

Élsportolók bevonásával szerveznek gyűjtést a koronavírus árváinak

Olimpiai bajnok úszók és gyorskorcsolyázók, válogatott labdarúgó, Euroliga játékos kosárlabdázó, ATP 50-es teniszező és világbajnok gyorsaságimotor versenyző is dedikálta a SportTech Hungary Program kiadványát, mellyel Regőczi István a Koronavírus Árváiért Alapítványának segítenek a kezdeményezés résztvevői. A Startup Campus bocsájtja jótékonysági árverésre a dokumentumot, ami Vincze Ottó, a program igazgatója által kerül átadásra.

A Startup Campus jótékonysági árverésre bocsájtja a SportTech Hungary Program kiadványát, melyből a befolyó összeget Regőczi István a Koronavírus Árváiért Alapítványának ajánlja fel a cég. A programban részt vevő hét nagykövet, Dzsudzsák Balázs, Fucsovics Márton, Hanga Ádám, Illés Fanni, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor és Talmácsi Gábor, illetve két sportdiplomáciai képviselő, Kovács Ágnes és Gyurta Dániel is dedikálta a dokumentumot. Az aukció augusztus 18-án vette kezdetét és szeptember 8-án ér véget.


A SportTech Hungary Program a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM), a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA), az Eximbank és a Startup Campus Inkubátor együttműködése során született meg. A kezdeményezés Vincze Ottó vezetésével nemzetközileg is példaértékű állami, piaci és sportolói összefogással jött létre azért, hogy a magyar sporttechnológiai vállalkozások exporttevékenységét ösztönözze és új karrierutakat nyisson meg a világszinten is sikeres sportolók számára. A program támogatja a hazai technológiai fejlesztések, innovációk, valamint a magyar sportközösség és a magyar külképviseleti hálózatok együttműködését.

A SportTech Hungary Programnak a sportfókuszú vállalkozások azonosítása mellett nagyon fontos része, hogy Magyarország kiváló sportolóit együttműködő partnerként vonja be az innovációk támogatásába. Az ületi eredmények, sikerek mellett a közösség építés és társadalmi felelőségvállalás kiemelten fontos számunkra, így nem is volt kérdés, hogy az összes résztvevő cég, szervezet és sportoló is a kezdeményezés mellé áll

- mondta Vincze Ottó, a SportTech Hungary Program igazgatója.


A sportolók mellett a program öt innovatív portfóliócégének képviselői és a partnerszervezetek megbízottjai is aláírták a kiadványt, melyet a program vezetője, Vincze Ottó fog átadni személyesen.


Az árverés az Extreme Digital-eMAG Kft. támogatásával digitálisan zajlik a Vatera oldalán, és az alábbi linken érhető el: https://www.vatera.hu/sporttech-hungary-kiadvany-3072410315.html.

bottom of page