top of page
  • Szerző képeStartup Campus

Ötödik állomásához érkezett a Startup Campus Roadshow!

2017. május 3-án, 7 innovatív pécsi ötlet mutatkozott be a szakmai zsűri előtt, a Startup Campus Roadshow ötödik állomásán.


A rendezvényt Dr. Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora nyitotta meg, majd Dr. Simon Katalin, a Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgató-helyettese szólalt fel. Az eseményen a Magyar Nemzeti Kereskedőház  hazai, illetve nemzetközi piacra lépési lehetőségekről is beszámolt az érdeklődőknek.


Az ötletversenyt megelőzően a pécsi Negos Egészségipari Inkubátor képviselői, Fürjes Balázs és Kovács Zsolt ismertették az egészségügyi nemzetközi piacra lépési lehetőségeket.


A versenyző hét csapat számos érdekes projekttel mutatkozott be, MED3D a sebészeti képzésben teljesen újszerű, többlépcsős, innovatív oktatási rendszert dolgozott ki, mely során a szakemberek az elkészített érvarratok minőségét részletesen, nagy pontossággal ellenőrizni tudják, annak hosszú távú eredményeit értékelhetik.  A nézők a pécsi Simonyi Üzlet- és Gazdaságfejlesztési Központjának mentorált csapatát, a Moment social app-ot is megismerhették, amivel azokat tudjuk megtalálni, akikkel napközben összefutottunk például az utcán.



A győztes projekt a Vimage cinemagraph mobil app lett. Az alkalmazás közel 50 fotóra húzható mozgó effekttel teszi majd könnyebbé a designerek, social média menedzserek és celebek életét a közösségi hálón!


A roadshow folytatódik további két hazai, illetve két külföldi helyszínnel!

2017. május 31. – Veszprém

2017. június 7. – Szeged

2017. június 16. – London

2017. június 19. – Berlin

bottom of page