top of page
  • Szerző képeStartup Campus

Újra indul a Startup Campus London vállalkozásösztönző program



Az Új Nemzedék Központ megbízásából, az Enterprise Hungary szervezésében ősszel újra indul Startup Campus London vállalkozásösztönző program! Az innovatív ötlettel vagy prototípussal rendelkező fiatalok, az Imperial College Campusán négy kurzuson át kapnak segítséget vállalkozásuk fejlesztésében.


A “Londonban a magyar tehetségekért” projekt keretén belül megvalósuló programba bekerülő vállalkozói ötlettel rendelkező fiatalok 4 szombati alkalomból álló, térítésmentes kurzuson vehetnek részt Londonban. A workshopon résztvevők segítséget kaphatnak vállalkozásuk elindításához, fejlesztéséhez és olyan fontos témákban kapnak szakmai segítséget, mint például egy komplett üzleti modell felépítése. Ebben támogatják őket a képzéseket tartó, nemzetközi tapasztalattal rendelkező előadók, inkubációs szakemberek.


A Startup Campus London programba olyan 18 és 30 év közötti magyar fiatalok jelentkezését várják, akik vállalkozói motivációval, ötlettel rendelkeznek és Londonban, illetve Nagy-Britanniában élnek.

A legjobb vállalkozói ötletek a programot záró Demo Day keretében egy befektetőkből álló szakmai zsűri előtt mutatkozhatnak be.


A kurzusra várják azok jelentkezését is, akiknek még nincs konkrét kidolgozott ötletük, de szívesen csatlakoznának másokhoz egy vállalkozási ötlet kidolgozásában.


Képzési időpontok:

- 2016. október 1.

- 2016. október 8.

- 2016. október 15.

- 2016. október 22.


Helyszín: Imperial College London, London SW7 2AZ

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 25.

További részletek és jelentkezés itt.

Kapcsolat:

Telefonszám: +36 30 206 9566

E-mail: info@startupcampus.hu

bottom of page