top of page
  • Szerző képeStartup Campus

A startup kultúra nem csak a felnőtteké lehet!

2018 szeptemberében sikeresen indítottuk el új projektünket, a Startup Campus High School-t, melynek keretén belül ellátogatunk budapesti, illetve debreceni gimnáziumokba. A programsorozat zárásaképp, jövő tavasszal egy 24 órás innovációs maratont tartunk a diákoknak.

Hiszünk abban, hogy Magyarországon egy erősödő és jól működő startup ökoszisztémához, szükséges egy olyan fiatal generáció, amely tudja mit jelent az, már egészen korai kortól fogva, hogy mi is az a startup és hogyan működik.


A rövid programok célja, hogy a 14-18 éves diákoknak bemutassuk a startup-ok világát, valamint inspiráljuk őket arra a gondolkodásmódra, amely a startup kultúrában elengedhetetlen és ami majd a jövőben arra buzdítja őket, hogy saját startup-jukat megalapítsák. 

Az első állomásunk a Lauder Javne Alapítványi iskola volt, ahol három munkatársunk, illetve portfolió cégeink közül az Innoria tartott egy kötetlen beszélgetést, amely során a diákoknak szemléltettük, hogy milyen a magyar startup ökoszisztéma részeseinek lenni, miért érdemes a saját cégüket elindítani és mind ehhez milyen életfelfogásra van szükségük. 


Pozitív élmény volt, hogy a fiatalokat kifejezetten érdekelte a téma, szuper kérdéseket tettek fel és részt vettek a beszélgetésben!






bottom of page